Despre

Misiunea noastra este aceea de a crea cea mai moderna CLINICA DE UROLOGIE DIN VESTUL TARII pentru tratamentul minim invaziv in afectiuni precum:

 • adenomul de prostata
 • litiaza urinara simpla sau complexa
 • tumorile vezicale superficiale
 • stricturile uretrale

  Atunci cand am decis sa infiitam acest centru urologic, am hotarat ca cel mai important lucru sa fie calitatea, atat a actului medical cat si a aparaturii.

  CLINICA UROLOGICA – LASER UROLOGIE
  REINVENTEAZA “MERSUL LA UROLOG”

  Am pornit de la convingerea că fiecare are dreptul la zâmbet. CLINICA UROLOGICA e locul unde oricui i-ar plăcea să ia loc . Un loc unde îmbinăm principiile clasice cu avangarda tehnologică. Bunul-gust cu modernitatea. Tinereţea cu seriozitatea. CLINICA UROLOGICA TIM nu reinventează mersul pe jos. Doar mersul la UROLOG

  Pentru unii, mersul la UROLOG e o confruntare între două tabere. La CLINICA UROLOGICA, preferăm un „parteneriat intre medic si pacient. În această echipă, tu pui încrederea. Noi punem ştiinţă şi suflet. Şi pentru că încrederea vine din cunoaştere, te invităm să răsfoieşti aceste pagini. Vei înţelege de ce CLINICA UROLOGICA TIM – REPREZINTA CEL MAI MODERN CENTRU DE UROLOGIE DIN VESTUL TARII

  A sosit momentul sa aveti parte de cele mai bune experiente medicale, de calitate superioara si de o echipa care sa pretuiasca intotdeauna sanstatea si confortul dumneavoastra. Echipa CLINICII UROLOGICA TIM, o echipa tanara de medici specializati pe toate domeniile UROLOGIEI, va propune o colaborare care sa va ofere satisfactie, siguranta si un tratament special, de fiecare data. Medicii nostri inteleg faptul ca loialitatea fata de pacienti si parteneri este extrem de importanta, la fel ca si profesionalismul de care da dovada.

  Stim sa facem lucrurile altfel decit ati fost obisnuit pana in momentul de fata. Fiecare pacient are parte de un tratament special si se bucura de atentie in clinica noastra. Calitatea este cheia succesului nostru, alaturi de siguranta de care veti avea parte in urma oricarei interventii medicale, indiferent de natura ei.

  Clinica UROLOGICA TIM este orientata catre sanatatea pacientilor ei, avand cele mai bune servicii UROLOGICE personalizate. Echipa, formata din specialisti tineri, talentati, ghidati de principiile integritatii, se specializeaza in mod continuu pentru a oferi servicii de calitate pacientilor nostri.

  Clinica UROLOGICA TIM ofera calitate, rafinament, confort si eleganta. Pentru noi e foarte important ca fiecare pacient sa fie multumit de serviciile noastre, sa aiba incredere in noi si sa fie mereu cu zambetul pe buze. Orice pas in relatia noastra cu fiecare pacient este gandit astfel incat, in final, sa stabilim un parteneriat bazat pe respect, incredere si calitate.

  Medicii nostri vor respecta intotdeauna timpul dumneavoastra, dantura dumneavoastra, investitiile si confortul dumneavoastra. “Servicii UROLOGICE de calitate” nu e doar un motto, e o promisiune ferma.

  Scopul nostru este sa asiguram tratamente profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie care, impreuna, sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate .