LASER

Terapia cu laser Green Light este o opțiune minim invaziva pentru tratamentul HBP (hipertrofia benigna de prostata), care combină eficiența procedurii chirurgicale tradiționala cunoscuta sub numele de rezectie transuretrala a prostatei (TURP), dar cu mai putine efecte secundare, cateterism mai scurt, recuperare mai rapida si mai putin dureroasa .
Green Light foloseste energia laser pentru a elimina tesutul prostatei.

1111
Green Light Terapia cu laser este de obicei o procedura in ambulatoriu, ceea ce înseamnă că va puteți întoarce acasă dupa citeva ore de la procedura si puteti reveni la activitatile normale, non-obositoare în termen de citeva zile.
assfa
Green Light vaporizare cu laser pentru HBP poate fi considerat cel mai important avans chirurgical în tratamentul HBP pentru ultimele trei decenii.
Mecanismul de acțiune a laserului Green Light este prin producerea de energie laser cu o lungime de undă de 532 de nanometri, care are o afinitate specifică pentru pigmentul hemoglobinei, o componentă de celule roșii din sânge.

clip_image002

Când energia laser, interacționează cu țesutul, acesta este convertit la vapori și este apoi eliminat, deși un sistem de irigare continuu prin camera chirurgului. În același timp, vasele de sânge ale prostatei sunt sigilate de laser din cauza afinității sale pentru a hemoglobinei, astfel, practic eliminând toate sângerare și permite pacientului de a merge acasa in aceeasi zi ca interventiei chirurgicale cu un cateter pentru cât mai scurt de 1-2 zile înainte de fiind capabil de a anula în mod spontan cu flux îmbunătățit în mod semnificativ.
Un alt avantaj pentru laserul Green Light este capacitatea de a continua vaporizare prostata asupra glandelor prostatei mai mari pentru o perioadă prelungită de timp fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la tulburări electrolitice comune la procedura de pacientii cu rezectie transuretrala. Acest lucru se datorează faptului că procedura Verde laser Lumina se realizează cu ajutorul irigare salină, spre deosebire de irigare glicină, necesare realizării energia electrică utilizată în timpul unei TURP.

v4
Prin urmare, în conformitate cu literatura contemporană și mărturie personală cu siguranță urolog, nu există o procedură mai bună decât cu laser Green Light pentru a trata HBP în virtutea multe avantaje semnificative, inclusiv:
• Abilitatea de a oferi terapie într-un cadru de ingrijire ambulatorie fără a necesita spitalizare

prostateanatomy

• Practic, fără vărsare de sânge, care este ideal pentru pacientii care au un risc ridicat sau pe tratament antiplachetar sau anticoagulant
• Ameliorare rapidă a simptomelor
• Recuperare rapidă și de revenirea la activitățile normale
• Timp cateterism la fel de scurt ca 24-28 ore
• Eficacitate dovedit clinic prin literatura inter pares și meta-analiza
• Lipsa de asociere cu impotenta sau incontinenta
Green Light cu laser poate duce la o incidenta scazuta a bolilor strictura uretrale si a vezicii urinare gatului contractura care pare să fie mai mică decât cea cu pacientii cu rezectie transuretrala. Ejaculare retrograda (orgasm uscat) este comună după TURP și Green Light laser chirurgie din cauza lipsei de propulsie antegrade de material seminal de pe opritorul de vezicii urinare. Acest lucru poate fi un factor important pentru tineri avand in vedere Green Light cu laser și este important pentru a discuta despre preoperator.
INAINTE DE OPERATIE

DUPA OPERATIE