Parteneri

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A

Signal Iduna s-a dezvoltat ca un asigurator integrat pentru orice segment de populație, păstrându-și apropierea față de asociațiile meșteșugărești și de comerț și de întreprinderile mici și mijlocii.
Signal Iduna se mândrește cu o rețea vastă de furnizori de servicii medicale, Mediqa Net, formată din cele mai sonore nume de pe piață, cu o reputație excelentă in domeniu.

partener-signal-iduna

Allianz-Tiriac – asigurari de sanatata – partener medical

De ce ai nevoie de o asigurare de Sanatate?
Performanta companiei tale depinde in mare masura de promovarea unui program adecvat de recunoastere si recompensare a eforturilor angajatilor si de sanatatea acestora.
Atunci cand ai angajati sanatosi, carora le este bine, afacerea ta merge ca pe roate.
Asigurarea de sanatate reprezinta unul dintre beneficiile suplimentare dorite si foarte apreciate de catre angajati, avand o contributie semnificativa la fidelizarea si motivarea acestora.
Angajatii sanatosi, care au acces la servicii medicale de calitate si pot rezolva, convenabil si eficient, problemele medicale cu care se confrunta, vor inregistra rezultate profesionale mai bune.

logo_allianz

Generali Romania

Cei 77.000 de angajati ajuta peste 65 de milioane de clienti din jurul lumii, administrand active de peste 500 miliarde de Euro.

Compania a fost premiata in ultimii 9 ani pentru calitatea serviciilor si pentru fair-play-ul demonstrat in relatia cu clientii. Iar in 2014 a primit Premiul Produsul Anului in asigurari generale, pentru Polita Multi-Risc IMM.

Generali este prezenta in toate orasele importante ale tarii, cu peste 88 de agentii si puncte de lucru, reusind in fiecare zi sa protejeze in mod activ si sa imbunatateasca calitatea vietii oamenilor.

generali-logo-craciun