Scopul nostru este sa asiguram tratamente profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie care, impreuna, sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate.

AICI GASESTI CEI MAI BUNI
MEDICI UROLOGI DIN TIMISOARA

„Ne pasa” nu sunt doar doua vorbe.

AICI GASESTI CEI MAI BUNI
MEDICI UROLOGI DIN TIMISOARA

„Ne pasa” nu sunt doar doua vorbe.

CLINICA UROLOGICA – LASER UROLOGIE
REINVENTEAZA „MERSUL LA UROLOG”

Am pornit de la convingerea că fiecare are dreptul la zâmbet. CLINICA UROLOGICA e locul unde oricui i-ar plăcea să ia loc . Un loc unde îmbinăm principiile clasice cu avangarda tehnologică. Bunul-gust cu modernitatea. Tinereţea cu seriozitatea. CLINICA UROLOGICA TIM nu reinventează mersul pe jos. Doar mersul la UROLOG

Pentru unii, mersul la UROLOG e o confruntare între două tabere. La CLINICA UROLOGICA, preferăm un „parteneriat intre medic si pacient. În această echipă, tu pui încrederea. Noi punem ştiinţă şi suflet. Şi pentru că încrederea vine din cunoaştere, te invităm să răsfoieşti aceste pagini. Vei înţelege de ce CLINICA UROLOGICA TIM – REPREZINTA CEL MAI MODERN CENTRU DE UROLOGIE DIN VESTUL TARII

A sosit momentul sa aveti parte de cele mai bune experiente medicale, de calitate superioara si de o echipa care sa pretuiasca intotdeauna sanstatea si confortul dumneavoastra. Echipa CLINICII UROLOGICA TIM, o echipa tanara de medici specializati pe toate domeniile UROLOGIEI, va propune o colaborare care sa va ofere satisfactie, siguranta si un tratament special, de fiecare data. Medicii nostri inteleg faptul ca loialitatea fata de pacienti si parteneri este extrem de importanta, la fel ca si profesionalismul de care da dovada.

Stim sa facem lucrurile altfel decit ati fost obisnuit pana in momentul de fata. Fiecare pacient are parte de un tratament special si se bucura de atentie in clinica noastra. Calitatea este cheia succesului nostru, alaturi de siguranta de care veti avea parte in urma oricarei interventii medicale, indiferent de natura ei.

Clinica UROLOGICA TIM este orientata catre sanatatea pacientilor ei, avand cele mai bune servicii UROLOGICE personalizate. Echipa, formata din specialisti tineri, talentati, ghidati de principiile integritatii, se specializeaza in mod continuu pentru a oferi servicii de calitate pacientilor nostri.

Clinica UROLOGICA TIM ofera calitate, rafinament, confort si eleganta. Pentru noi e foarte important ca fiecare pacient sa fie multumit de serviciile noastre, sa aiba incredere in noi si sa fie mereu cu zambetul pe buze. Orice pas in relatia noastra cu fiecare pacient este gandit astfel incat, in final, sa stabilim un parteneriat bazat pe respect, incredere si calitate.

Medicii nostri vor respecta intotdeauna timpul dumneavoastra, dantura dumneavoastra, investitiile si confortul dumneavoastra. „Servicii UROLOGICE de calitate” nu e doar un motto, e o promisiune ferma.

PARTENERI

ai clinicii Urologica TIM

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A

Signal Iduna s-a dezvoltat ca un asigurator integrat pentru orice segment de populație, păstrându-și apropierea față de asociațiile meșteșugărești și de comerț și de întreprinderile mici și mijlocii.
Signal Iduna se mândrește cu o rețea vastă de furnizori de servicii medicale, Mediqa Net, formată din cele mai sonore nume de pe piață, cu o reputație excelentă in domeniu.

Allianz-Tiriac – asigurari de sanatata – partener medical

De ce ai nevoie de o asigurare de Sanatate? Performanta companiei tale depinde in mare masura de promovarea unui program adecvat de recunoastere si recompensare a eforturilor angajatilor si de sanatatea acestora.

Atunci cand ai angajati sanatosi, carora le este bine, afacerea ta merge ca pe roate. Asigurarea de sanatate reprezinta unul dintre beneficiile suplimentare dorite si foarte apreciate de catre angajati, avand o contributie semnificativa la fidelizarea si motivarea acestora. Angajatii sanatosi, care au acces la servicii medicale de calitate si pot rezolva, convenabil si eficient, problemele medicale cu care se confrunta, vor inregistra rezultate profesionale mai bune.

Generali Romania

Cei 77.000 de angajati ajuta peste 65 de milioane de clienti din jurul lumii, administrand active de peste 500 miliarde de Euro.

Compania a fost premiata in ultimii 9 ani pentru calitatea serviciilor si pentru fair-play-ul demonstrat in relatia cu clientii. Iar in 2014 a primit Premiul Produsul Anului in asigurari generale, pentru Polita Multi-Risc IMM.

Generali este prezenta in toate orasele importante ale tarii, cu peste 88 de agentii si puncte de lucru, reusind in fiecare zi sa protejeze in mod activ si sa imbunatateasca calitatea vietii oamenilor.