Te poţi opera la prostată fără internare!
operatia laser pentru prostata

Vestea bună este că există o soluție simplă, o alternativa la interventii chirurgicale traditionale cu recuperare mai rapida si mai putine efecte secundare,care poate restabili fluxul de urina ,urmind sa te întorci la activitățile normale în citeva zile.
Terapia cu laser Green Light este o opțiune minim invaziva pentru tratamentul HBP (hipertrofia benigna de prostata), care combină eficiența procedurii chirurgicale tradiționala cunoscuta sub numele de rezectie transuretrala a prostatei (TURP), dar cu mai putine efecte secundare, cateterism mai scurt, recuperare mai rapida si mai putin dureroasa .

Green Light foloseste energia laser pentru a elimina tesutul prostatei.
Green Light Terapia cu laser este de obicei o procedura in ambulatoriu, ceea ce înseamnă că va puteți întoarce acasă dupa citeva ore de la procedura si puteti reveni la activitatile normale, non-obositoare în termen de citeva zile.
Green Light vaporizare cu laser pentru HBP poate fi considerat cel mai important avans chirurgical în tratamentul HBP pentru ultimele trei decenii.
Mecanismul de acțiune a laserului Green Light este prin producerea de energie laser cu o lungime de undă de 532 de nanometri, care are o afinitate specifică pentru pigmentul hemoglobinei, o componentă din celulele rosii ale sângelui. Când energia laser, interacționează cu țesutul, acesta este convertit la vapori si este apoi eliminat . În acelasi timp, vasele de sânge ale prostatei sunt coagulate de laser din cauza afinității sale pentru hemoglobina astfel, practic eliminând toate sursele de sângerare ce permite pacientului sa mearga acasa in aceeasi zi cu interventia chirurgicala cu un cateter pentru un timp cât mai scurt de 1-2 zile.
Prin urmare, în conformitate cu literatura contemporană , terapia cu laser Green Light pentru a trata HBP este cea mai buna terapie în virtutea mai multor avantaje semnificative :

• Abilitatea de a oferi terapie într-un cadru de ingrijire ambulatorie fără a necesita spitalizare
• Practic, fără vărsare de sânge, care este ideal pentru pacientii care au un risc ridicat sau pe tratament antiplachetar sau anticoagulant
• Ameliorare rapidă a simptomelor
• Recuperare rapidă , revenirea rapida la activitățile normale
• Timp cateterism la fel de scurt ca 24-28 ore
• Eficacitate dovedit clinic prin literatura
• Lipsa de asociere cu impotenta sau incontinenta

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*